...για μια πιο όμορφη ζωή!

This image for Image Layouts addon

Λίγα λόγια για εμάς

Μετά την επιτυχή πορεία μας στην Γερμανία, "τολμήσαμε" την δραστηριοποίησή μας και στην πατρίδα μας. 

Στην καρδιά του εμπορικού κόμβου-ορίου μεταξύ Βριλησσίων και Χαλανδρίου δημιουργήσαμε ένα κέντρο παροχής ομορφιάς για γυναίκες και άνδρες σύμφωνα με τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρότυπα και προδιαγραφές συνέπειας, φιλικότητας, αποτελεσματικότητας - αποτελέσματος και με τα αυστηρότερα πρωτόκολλα καθαριότητας και αντισηψίας σε κάθε βήμα της εργασίας μας.

Εξελιγμένα μηχανήματα υψηλής γερμανικής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας, δερματολογικά, ελεγμένα, ελεύθερα  βλαβερών ουσιών και έτσι το δυνατόν φιλικότερα με τον άνθρωπο, πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ήδη πολυετή εμπειρία μας από την γερμανική αγορά ,οριοθετώντας την αρτιότητα και το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε βήμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. 

Είτε σας ενδιαφέρει η επιμήκυνση ή προσθετική βλεφαρίδων, η καλλιτεχνική τελειότητα των νυχιών σας, ή περιποίηση σώματος και προσώπου, η ανακούφιση και αναζωογόνηση μέσω ευεργετικών μασάζ με την βοήθεια της ρεφλεξολογίας ή της λιωμένης παραφίνης, της επαγγελματικής ποδολογίας, είτε του permanent make-up με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχ/τα και βιολογικά χρώματα της Nouveau Contour, είμαστε δίπλα σας ικανοποιώντας εξατομικευμένα κάθε ξεχωριστή ανάγκη σας.

Οι καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές είναι το μότο μας και η ρεαλιστική προσέγγισή μας στην προσπάθειά μας για μια πιο ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ.....

Οι καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές είναι το μότο μας και η ρεαλιστική προσέγγισή μας στην προσπάθειά μας για μια πιο ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ.....

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ομήρου 1, ΤΚ15235 , Βριλήσσια

Τηλ.: 2106896627

Email: info@alwayspretty.gr