Αντιγήρανση Luxury you

Αντιγήρανση Luxury you - Διάρκεια - 60 λεπτά€85.00

COVID_FREE Οι μονό συνεδρίες του ινστιτούτου μας αποτελούνται από ολοκληρωμένα κιτ μιας χρήσης που ανοίγονται μπροστά σας και περιλαμβάνουν όλα τα βήματα που απαιτούνται για την εφαρμογή της θεραπείας

CAVIAR IMPERIAL SUPER-LIFT TREATMENT-PURE LUXURY FROM THE DEPTHS OF THE SEA (εφαρμόζετε και τους καλοκαιρινούς μήνες)


Η Caviar Power Imperial Super Lift Treatment είναι ιδανική για ώριμες επιδερμίδες, για όλους τους τύπους δέρματος. Μια εντατική θεραπεία με βασικό συστατικό το χαβιάρι από αυγά οξύρρυγχου, σε συνδυασμό με βιταμίνες, λιπίδια, πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, παρέχει δομικά στοιχεία για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος. Έχει αποτοξινωτική δράση και βοηθάει στη λείανση των ρυτίδων. Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και ο ενεργειακός εφοδιασμός των κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και διεγείρει την κολλαγονογένεση. Τα πεπτίδια που περιέχει αυξάνουν τη σύνθεση των μορίων της δερματικής μήτρας, που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του ώριμου δέρματος για θρέψη, ανανέωση και σύσφιξη.

A CLASSIC RETINOL THERMO GYM TREATMENT-COUNTERACTING SKIN AGINGΤο δραστικό συστατικό βιταμίνη Α είναι απαραίτητο για τη δομή και τη λειτουργία του δέρματος καθώς έχει διεγερτική επίδραση στη γήρανση του δέρματος. Επηρεάζει το σχηματισμό κολλαγόνου και τη δραστηριότητα του ενζύμου και έχει ευεργετική επίδραση στους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του δέρματος. Η ρετινόλη που χρησιμοποιείται από την KLAPP Cosmetics έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική σε αυτόν τον τομέα. Τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί με τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά της εποχής μας σε μια απόλυτα ισορροπημένη συγκέντρωση για να προσφέρουν μια διακεκριμένη σειρά περιποίησης δέρματος με άρωμα βανίλιας, χαρακτηριστικό όλων των μέσων της σειράς "Βιταμίνη Α".

A CLASSIC POWER BOOST 365 DAYS TREATMENT-FOR A YOUTHFUL LOOK (εφαρμόζετε και τους καλοκαιρινούς μήνες)


Η Klapp ηγείται ήδη από πολλές απόψεις με τη μοναδική σειρά A Classic. Η επιτυχία αυτών των προϊόντων συνεχίζεται στη νέα καινοτόμο θεραπεία καμπίνας Power Boost. Το δραστικό συστατικό "Βιταμίνη Α" είναι απαραίτητο για τη δομή και τη λειτουργία του δέρματος και έχει διεγερτική επίδραση στη γήρανση της επιδερμίδας. Επηρεάζει το σχηματισμό κολλαγόνου, τη δράση των ενζύμων και έχει ευεργετική επίδραση στους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του δέρματος, όπου η ρετινόλη που χρησιμοποιείται στη σειρά έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα κατάλληλη. Τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα, είναι σε εξαιρετικά ισορροπημένες συγκεντρώσεις για μία εξαιρετική θεραπεία.

 

 

Οι καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές είναι το μότο μας και η ρεαλιστική προσέγγισή μας στην προσπάθειά μας για μια πιο ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ.....

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ομήρου 1, ΤΚ15235 , Βριλήσσια

Τηλ.: 2106896627

Email: info@alwayspretty.gr