Βαθιά Ενυδάτωση Προσώπου - To The Point

Βαθιά Ενυδάτωση Προσώπου - To The Point - Διάρκεια 60 λεπτά€80.00

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης βασίζεται σε μία ολοκληρωμένη θεραπεία αποκατάστασης της επιδερμίδας. Τα ενυδατικά συστατικά που εμπεριέχονται στις μονό συνεδρίες μας και ο συνδυασμός τους τρέφουν και ενυδατώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας. Με τη βοήθεια μηχανημάτων, όπως αυτό της ιοντοφόρησης έχουμε καλυτέρα αποτελέσματα στην εισαγωγή τους στο δέρμα. Η ενυδάτωση, είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες, τόσο ομορφιάς και υγείας του δέρματος, όσο και συντήρησης της νεανικότητάς του. Έτσι, η συστηματική ενυδάτωση, στο σπίτι, αλλά και στους χώρους αισθητικής είναι απαραίτητη.

COVID_FREE Οι μονό συνεδρίες του ινστιτούτου μας αποτελούνται από ολοκληρωμένα κιτ μιας χρήσης που ανοίγονται μπροστά σας και περιλαμβάνουν όλα τα βήματα που απαιτούνται για την εφαρμογή της θεραπείας.

Στόχος 

Οι φόρμουλες ενυδάτωσης μας βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει την χαμένη υγρασία της και να επανέλθει στην φυσική της κατάσταση. Το δέρμα γίνεται φωτεινό, ελαστικό και νεανικό

Τα στάδια του, TO THE POINT

  1. Χρήση του γαλακτώματος και της λοσιόν για την απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ.
  2. Εφαρμογή ενυδάτωσης μονό συνεδρίας ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας
  3. Αντηλιακό 

Home Care

Για τις πρώτες 2 μέρες μετά την θεραπεία η αισθητικός σας προμηθεύει με δείγματα βάση των αναγκών της επιδερμίδας σας.

This image for Image Layouts addon

X-TREME HYALURON INFUSION TREATMENT

H Hyaluron Infusion Treatment είναι αντιγηραντική θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος με κύριο δραστικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ. Παρέχει όχι μόνο έντονη ενυδάτωση στο δέρμα, αλλά και σημαντική μείωση των ρυτίδων. Τα μόρια λιπιδίων που περιέχει κλείνουν τα κενά στο φράγμα του δέρματος, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα της  επιδερμίδας. Τα πολύτιμα φυτικά έλαια εξισορροπούν τα ελλείμματα λιπιδίων με φυσικό τρόπο, οι  πρωτεΐνες μεταξιού  σχηματίζουν προστατευτική μεμβράνη και προσφέρουν μια εξαιρετική αίσθηση στο δέρμα.

This image for Image Layouts addon

OXYGENO2

Για να διατηρήσει μια νεανική και φρέσκια εμφάνιση, το δέρμα χρειάζεται οξυγόνο. Το οξυγόνο είναι ένας δότης ενέργειας για τη διαίρεση των κυττάρων και την ανάπλαση τους. Τα προβλήματα ερυθρότητας ή κουπερόζης προέρχονται από κακή κυκλοφορία του αίματος. Εκτός αυτού, με τα χρόνια, τα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος συμπιέζονται, μειώνοντας έτσι την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει την ικανότητα των κυττάρων να αναγεννηθούν. Το δέρμα χάνει τη συμπαγή την σφριγηλότητα του, το βάθος των ρυτίδων αυξάνεται. Το Oxygen02 της Freihaut εισάγει ένα σύστημα φροντίδας του δέρματος που αυξάνει την αφομοίωση οξυγόνου από τα κύτταρα του δέρματος και βελτιώνει τη ροή του αίματος. Η αναπνοή των κυττάρων εντείνεται. Χάρη σε αυτήν τη θετική επίδραση στον μεταβολισμό των κυττάρων, η αποκατάσταση των κυττάρων αυξάνεται κατά 31%.Η επιτυχία σε περιπτώσεις κουπερόζης είναι εντυπωσιακή. Εκτός αυτού, χάρη στη δυναμική που αναπτύχθηκε από το OxygenO2 στις κυτταρικές δραστηριότητες, το βάθος των ρυτίδων μειώνεται. Το δέρμα απορροφά ξανά περισσότερη υγρασία και του δίνει μια ομοιογενή και ζωντανή εμφάνιση.

This image for Image Layouts addon

COLLAGEN FILL UP TREATMENT

H CollaGen Fill-Up Therapy Professional Beauty Treatment είναι σχεδιασμένη για εντατική φροντίδα του δέρματος. Αποτελεσματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα μειώνει το βάθος των ρυτίδων και αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος. Αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας, εξαλείφει το υπάρχον οίδημα, κάνει πιο απαλή και φωτεινή την επιδερμίδα.

This image for Image Layouts addon

WHITE TEA

Το Λευκό Τσάι είναι μια παγκόσμια γραμμή αντιγήρανσης που έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά και να αποτρέπει την απώλεια σφριγηλότητας, ελαστικότητας, την εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών έκφρασης, απώλειας ζωτικότητας, φωτεινότητας κ.λπ. Προστατεύει επίσης το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις. Έχοντας υπόψη αυτόν τον στόχο, η FREIHAUT Cosmetics επέλεξε μια δραστική ουσία τελευταίας γενιάς: το Neodermyl®, στο οποίο απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στο «In-Cosmetics Innovation Zone Best Ingredient Award 2013» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Το Neodermyl® είναι το πρώτο μόριο στην αγορά που επανενεργοποιεί τη σύνθεση τόσο του κολλαγόνου όσο και της ελαστίνης στο δέρμα και αναζωογονεί τον ηλικιωμένο ινοβλάστη παρέχοντάς τους μια ενεργοποιημένη πηγή κυτταρικής ενέργειας. Μετά από μόλις 15 ημέρες εφαρμογής, το Neodermyl® εμφανίζει αποτελέσματα ισοδύναμα με ένεση κολλαγόνου. Εκτός αυτού, βελτιώνει επίσης την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. 

Περιλαμβάνει επίσης πρόσφατα σχεδιασμένες δραστικές ουσίες όπως PhytoCellTec ™, Fucogel, Vitis Vinifera, Ginkgo Biloba, Lactic Acid και Hyaluronic Acid. Που προορίζονται για την αναγέννηση του ιστού και τη βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων, ο οποίος συνήθως επηρεάζεται από το πέρασμα του χρόνου και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Οι καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές είναι το μότο μας και η ρεαλιστική προσέγγισή μας στην προσπάθειά μας για μια πιο ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ.....

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ομήρου 1, ΤΚ15235 , Βριλήσσια

Τηλ.: 2106896627

Email: info@alwayspretty.gr